måndag 9 juni 2008

Albin-Beskyddaren

Världens sötaste Hedda!

Det är tryggt att ha en "storebror" att sova emot!


Japp Albin har blivit lekfarbror, ompysslare, beskyddare ja allt i allo kan man säga.



Kom igen då!

Matilda och Selma är mer skeptiska till Hedda. Matilda ligger gärna där Hedda är och tittar på när hon leker men om Hedda kommer för nära, dvs nästan på Matilda går hon undan. Reser sig Matilda för fort så Hedda blir rädd kommer Albin rusandes, ingen gör hans skyddsling illa så det så!
Selma har slappnat av lite under dagens gång, igårkväll och på morgonen har hon struttat omkring och sett ut som Charlie Chaplin och försökt tala om för Hedda att hon är liten och ska veta hut. Men det räcker med en harkling från min sida för att Selma ska lägga ner det projektet. Man får visst uppfostra valpar, men då ska de ha gjort nått också... Men nu under eftermiddagen har det gett med sig. Jag kom på att Selma har aldrig sett en valp innan, hon har alltid varit minst själv. Så det är väl inte så lätt att bli storasyster så där helt plötsligt.
Hedda är en riktig mönstervalp vad det gäller att sova iaf, sov hela natten i sin lilla hage. Vaknade inte förrens 7.30, sånt tycker jag om!

Katten är ett mysko djur säger Hedda. Hon vill hemskt gärna kolla närmare på Olga men det är rätt läskigt också. Olga har nosat och sagt att ja ja en mer eller mindre spelar inte nån roll...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som det går bra för din utökade flock!
Skönt att Albin fått ett arbete, så blir han kanske lite trött.
Inte konstigt att Selma är lite väl uppfostrande mot lilla Hedda, hon behandlar väl Hedda som hon själv blev behandlad av Lakrits.....
Att Olga inte bryr sig är väl bara vad man kan vänta sig av den knäppa lilla katten!
Tack för en väldigt trevlig söndag! Det gjorde du bra!!! Lakrits och Russin var lagom trötta igårkväll och det är ju alltid skönt!

Anonym sa...

Åhhhhhhhhhhhh så söt hon är!!!

Anonym sa...

Vilken sötnos lilla Hedda är. Jag kommer med barnen en dag så dina fyra kan få rasta dem :-D
Kram!

Anonym sa...

Vad skönt att allt går bra! Ser fram emot att snart få ha henne lite här igen!

Anonym sa...

Hedda är verkligen bedårande!

Tjejerna kanske inte gillar att få en konkurrent till i huset, men Albin lekpappa tycker det är super med en tjej till...

Tack för en jättetrevlig foxträff i söndags. Jag hade mycket glada, nöjda och trötta hundar i bilen hem. Tyvärr (för matte alltså) varade inte tröttheten någon längre tid, utan redan dagen efter var de redo för nya äventyr.

Anonym sa...

Så fin hon är, lilla Hedda. Skönt att allt flyter på. Kul att foxträffen blev lyckad. Hoppas vi kan vara med en annan gång. Bröllopet var underbart!