måndag 28 juli 2008

Kalas igår


Det blev ett riktigt kalas Selma fick igår, Maria och Fredrik (Heddas uppfödare) och labradortanten Ada kom och Karoline, Russin och Lakrits. Selma fick ett fint halsband (rött med strass) och en påse Frolic. Men det mest instressanta för Selma var det matte och husse fick nämligen kött att stoppa i frysen! Av Karoline fick hon många märgben som ligger i tryggt förvar i frysen. Albin "fick" en ny bur. Matilda fick två halsband och ett koppel av Ada! Matilda eller matte och husse kanske blev himla glada! Hedda fick en skål att ha med sig på aktiviteter, rosa och fin!

Selma firade även med att platta till "lillasyster" Hon blev så platt så att hon blev tvungen att försöka kräkas ;-)
Foto: Maria Lundberg

Efter maten gick vi ut i trädgården med alla hundar och Maria fotograferade. Matilda är inte så lätt att fota för svansen rör sig oavbrutet! Smakrpov på det får ni en annan dag ;-)

Skotträning fick vi också, inga stora reaktioner precis. Även Albinrymmare fick vara lös och det gick bra länge. Han vet precis när han kan rymma... Tur man har folk om kring sig som är vana att fånga hundar ;-) Han skulle visst kolla in hästarna längre bort på vägen....

Den här veckan är vår sista jobbevecka innan semestern! Så skönt när det är söndag kväll!! Längtar verkligen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi tackar för en trevlig kväll!
Ett svalkande tips som både Lakrits och Russin uppskattar, är att få märgbenen direkt från frysen. "Lyxglass" för hundar som svalkar och aktiverar i sommarvärmen!
/Karoline & MFF

Anonym sa...

Vilket kalas!!!

Härlig bild på Selma och Hedda. Ser ut som om Hedda stensover och inte ens märker att Selma ligger på henne. :-)

Kul att Albin & Selma också ska mentalbeskrivas.