onsdag 10 september 2008

5 månader

Idag blev Linnekullas småfalkar 5 månader. Lärkfalken dvs Hedda firade med ett halvt grisöra. Matte och husse tycker att öra verkar äckligt så de firar med äppelpaj istället.

Igår fick Hedda titta närmare på en klöv, Albin som var brevid fick låååång nos (längre än vanligt) och tyckte väl att det är han som har hand om det där med klövar i vår familj. Hedda tyckte att den var spännande och god. Imorgon ska Hedda inviga sin fina rosa spårsele på riktigt, hon har spårat mat innan och det har hon varit mycket duktig på hon har varit med och luktat på blod flaskan när jag lagt åt Albin. Ska bli spännande att se hur hon spårar på riktigt.

I helgen är det utställning som gäller, ska bli intressant vad domaren säger om Hedda. Selma ska också ställas, jag är mycket nöjd med hur hon har blivit. Så det blir också spännande!
Albin han vet jag ju, han är inte färdig än på långa vägar. Men efter helgen så får han semester ifrån ringarna tills nån gång nästa år.

Selmas träning jobbar vi vidare med, ska introducera nya övningar imorrn efter jobbet. Är så nöjd med upplägget vi har. Susanne är en perfekt PT, det kommer övningar på mail. Jag behöver sånt annars blir det lätt pankaka och ingenting! Det har hänt så mkt med Selma sen vi började träna, det är häftigt att se!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Lilltösen börjar bli stor. Hedda har säkert bra spårnäsa och vilken terrier kan motstå en klöv...

Visst ska det bli spännande i helgen. Verkar som om vi får bra väder också.

Min veterinär tar 355 kr/hund för undersökning av knäet. Veterinären måste ha viss kompetens för att få utfärda det intyg man sedan skickar till SKK.

Vad duktig du är med Selma och kul att du märker att hon utvecklas. Lyxigt med egen personal trainer. :-)

Anonym sa...

Tur att någon uppmärksammar falkarnas bemärkelsedagar... Grattis Hedda!!! Vi får fira imorgon!

Anonym sa...

Ställer gärna terrier fler gånger! Det var riktigt skoj och så behövde man inte springa så man hade längre tid på sig innan man behövde svänga ;)).

Anonym sa...

Betyder det att jag inte behöver med som handler till Växjö? ;)