lördag 1 november 2008

Vår lilla stjärna!!

Efter en rätt skakande resa med en olycka precis bakom oss: http://kristianstadsbladet.se/article/20081031/HASSLEHOLM/707731884/1338/&/Olycka-pa-vag-23-%3Cbr%3E–-en-person-fastklamd kom vi fram till Växjö. Det började först vid 11 så det ar skönt att inte åka så himla tidigt.
Först var det 2 hanvalpar, sne var det dax för oss att kliva in i ringen. Det var 3 st tikvalpar, självklart hoppas jag ju och tror att Hedda ska vara dagens snyggste men någon gång vänder det ju alltid. Men det var inte dags igår heller, Hedda vann klassen och så även mot hanvalpen! Vår lilla stjärna blev BIR!

Sen när det var Selmas tur hände nått märkligt, Selma blev totalt förändrad, det hade inte hänt något som jag kunnat se eller förstå. Men hon var helt klart påverkad.
Hon var rädd men inte för nått specifikt utan helt enkelt bara rädd efter att hon varit i ringen där hon fick en tvåa mådde hon inte alls bra.
Blicken var tom och tungan precis blå, när jag tog henne i famnen och gick mot ringen där vi hade grejerna började det släppa. Vid våra grejer satte jag henne i buren, Hedda slickade på henne i ansiktet. Selma blev lugn, drack och blev helt som vanligt.. Hon åt grisknorr och mådde bra. Det var skönt att se för jag blev verkligen orolig för vår lilla hund. Detta är inte Selmas normala beteende. Hon som bara springer genom världen glad och sprallig! Jag hoppas att det är löpet som är på G, kommer det inget löp inom den snaraste framtiden så får vår veterinär kolla henne. Det kan ju vara nått annat.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det var så skönt att se att det vände så snabbt för Selma! Men konstigt, man undrar ju vad det var hon reagerade på? Det var i alla fall inga fel på Selma sedan, när hon var med och sprang fram och tillbaka, fram och tillbaka mellan utställningshallen och bilen!

Anonym sa...

Grattis till ännu ett BIR för Hedda!
Verkar väldigt konstigt med Selma, kan hon ätit något konstigt, hon är ju väldigt matglad och snabb till att stoppa i sig vad hon kommer över!? Skönt att det gick över igen.
/Karoline & MFF

Anonym sa...

Grattis!

Anonym sa...

Det är ingen hejd på era framgångar!!! Jättegrattis till dig och din stjärna!

Konstigt med Selma. Hoppas det bara var en engångsgrej.

Anonym sa...

Grattis än en gång till din lilla stjärna!!!!